Irodai és Raktárkonténerek felújítása

Tehergépjárművek belső burkolása

Kereskedelmünk fő vénája a szállítmányozás és a fuvarozás, melyet a legtöbb esetben a tehergépjárművekkel biztosítanak. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy az egyes tehergépjárművek belső burkolása az adott szállítási feltételeknek maximálisan megfeleljen. Hiszen a friss vagy fagyasztott termékek szállítása, az élő állatok szállítása vagy a sofőr kényelmének biztosítása sokszor a termék minőségét szolgálja.

Vállalkozásunk ezt a minőséget stabilan garantálva látja el a tehergépjárművek belső burkolásával járó kivitelezési feladatokat, melyeket a megrendelői igények szerint számtalan módon látunk el.

A tehergépjárművek belső burkolásának kialakításánál vállaljuk:

  • a raktér teljes burkolását, igény szerinti alapanyagokból,
  • annak teljes hőszigetelésének kialakítását,
  • a szüksége szerinti elektromos hálózat kiépítését,
  • az igény szerinti vizesblokkok és szaniterek szerelését,
  • igény szerinti hálófülke, lakófülke vagy közösségi tér kialakítását,
  • valamint bármilyen tehergépjármű belső kivitelezését.

A tehergépjárművek belső burkolását olyan professzionális szakmai csapataink látják el, ahol a kivitelezés szerinti szükséges szakmai képesít alapján lettek munkatársaink kiválasztva, így garantálva megrendelőinknek a minőséget és a precizitást. Továbbá munkák során a legmodernebb technológiai berendezések állnak rendelkezésünkre, melyekkel az egyszerű kiviteltől egészen a luxus tudjuk biztosítani a kivitelezési munkát.

Ügyfeleink számára a tehergépjármű belső burkolást saját telephelyünkön biztosítjuk, melynek végeztével a gépjármű leszállítását is vállaljuk.